Vse kategorije
O meni

predstavitev podjetja

Zhuzhou Zhenfang Yaguang Tungsten-Molybdenum Co., LTD je profesionalni proizvajalec s sedežem v mestu Zhuzhou na Kitajskem, ki se že več kot deset let ukvarja s področjem volframovega karbida. Imamo bogate izkušnje s študijem in proizvodnjo volframovega karbida. Naša tovarna uporablja napredno proizvodno opremo in popoln sistem za nadzor kakovosti (ISO9001: 2015). Za naše izdelke zagotavljamo dobro kakovost in konkurenčno ceno.

Vedno si prizadevamo zagotoviti učinkovite rešitve in visoko kakovostne izdelke za stranke. Imamo dve lastni tovarni: Zhuzhou Minchen in Zhuzhou Zhenfang. Specializirani smo za palice iz volframovega karbida, karbidne plošče in trakove, karbidne matrice, karbidne valje, karbidne obrabne dele za petrokemično industrijo, karbidna rezalna orodja. Palica iz volframovega karbida in prilagojeni obrabni deli so naša prednost.

Vedno ohranjamo dobre odnose z našimi strankami, izboljšujemo komunikacijo in medsebojno sodelovanje ter poskušamo ustvariti sodelovanje WIN-WIN

Imamo lastno tovarno v okrožju Tianyuan, mesto Zhuzhou, Hunan, Kitajska. Imamo napredno proizvodno opremo (HIP sintranje, CIP.....) in popoln sistem nadzora kakovosti (ISO9001:2015). Vsi naši izdelki uporabljajo 100% deviški material, ki zagotavlja našo dobro kakovost in primerno ceno. Toplo pozdravljamo stranke, da nas obiščejo po vsem svetu.

Poslovno poslanstvo

Rastemo skupaj z našimi strankami in zaposleni delimo isto

Podjetniški duh

Timsko delo, pogum, briljantno ustvarjanje

Slogan podjetja

Zmorem, zmorem, zmagam!

Certifikat

Factory